Over ons

AOVOKE.NL is een handelsnaam en initiatief van B2Bsure B.V. B2Bsure helpt MKB ondernemers bij het managen van risico’s en de juiste verzekeringsoplossingen te kiezen en te onderhouden. Op de website www.b2bsure.nl is meer te lezen over onze organisatie en de dienstverlening die wij bieden.

Betrouwbaar verzekeringsadvies

B2Bsure is opgericht door mensen uit de zakelijke verzekeringsmarkt die het vertrouwen van ondernemers willen winnen door het leveren van gedegen risico- en verzekeringsadvies en bemiddeling tegen lage kosten, waarbij de verzekeringen periodiek tegen het licht worden gehouden. Wij bieden deskundig, efficiënt en periodiek telefonisch verzekeringsadvies.

B2Bsure is onafhankelijk en deskundig
We vergelijken 100% objectieve
We leveren snelle en duidelijke offerte
We kiezen de beste verzekeraars niet alleen op prijs
We hebben persoonlijk contact en
Leveren klantgericht advies

Wij willen graag alle ZZP-ers en MKB bedrijven voorzien van deskundig en onafhankelijk advies. Onze mensen zijn deskundige, gediplomeerde professionals. In jouw belang bieden wij alleen diensten aan van verzekeraars met goede en duidelijke en betrouwbare voorwaarden, die hun afspraken nakomen.

Ons verzekeringsadvies

Adviseren is iets anders dan verzekeringen sluiten. Wij willen je graag helpen de kosten voor verzekeringen te beheersen zonder onnodige risico's te lopen. Dat doen we niet alleen wanneer je erom vraagt, maar ook door de tijd heen op momenten dat aanpassingen wenselijk zijn. De vergoeding, die wij vragen is niet afhankelijk van de hoogte van de premie.