Onze werkwijze

Het zoeken naar de juiste AOV is een lastige puzzel:

  • Hoe vindt je de voor jou best passende verzekeringsoplossing uit het grote aanbod van bijna 50 verzekeraars en producten
  • Welke keuzes kun je allemaal maken en wat is de invloed van die keuzes op dekking en premie
  • Welke keuzes zijn belangrijk en welk minder
  • Welke keuzes zijn veilig, en welke niet

Met onze aanpak helpen wij je niet alleen met het vinden van de best passende uitgangspunten en dekking, maar we zorgen er vooral ook voor dat je de keuzes begrijpt en jouw verwachtingen bij deze verzekering kloppen.

Dat doen we door vooral goed te luisteren en de juiste vragen te stellen. 

De grootste fout die een adviseur of verzekeraar kan maken is niet snappen wie jij bent en wat jij doet, en niet vragen wat jij belangrijk vind.

Ons advies draait altijd om jou!

Na telefonisch advies of een gesprek bij ons op kantoor ontvang je van ons een helder rapport met uitgangspunten, premievergelijkingen en voorwaardenvergelijkingen met ons advies. Zie de bijlage voor een voorbeeld rapport.

Aan de hand van dit rapport bepalen we samen met jou de best passende keuzes en aanbieder, waarna er uiteindelijk 1 definitieve offerte volgt: de beste

Wat heb je liever : 5 offertes krijgen en  al het vergelijken van premies en voorwaarden zelf moet doen, of een duidelijk en begrijpelijk overzicht waarin wij dat voor jou doen en waarbij we jouw vragen beantwoorden?

Hier houdt ons werk nog niet op: bij de offerte zitten ook de aanvraagstukken (aanvraagformulier en gezondheidsverklaring. We helpen je indien gewenst met het invullen van deze stukken waarna de aanvraag wordt ingediend.

Tijdens het technische en medische acceptatietraject bewaken wij de voortgang en informeren wij je over de status, totdat de verzekering tot stand komt