MOVIR Only

Als het om Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen gaat, zijn wij fan van Movir. Behoor je tot de doelgroepen van Movir, dan beschouwen wij de AOV van Movir als de beste van Nederland. Dat vinden wij niet alleen. Movir is al zes keer uitgeroepen als beste inkomensverzekeraar door Adfiz (branchevereniging voor financieel adviseurs). De kwaliteit zit niet alleen in de voorwaarden van de verzekering, maar zeker ook in de dienstverlening rond de verzekering, preventie van arbeidsongeschiktheid en de houding ten opzichte van mensen die arbeidsongeschikt zijn of dreigen te worden.

Vaak krijgen wij het verzoek rechtstreeks van klanten, of via Movir, om een Movir-verzekering af te sluiten. Wanneer je je al goed georiënteerd hebt op de verschillenden aanbieders en kiest voor Movir, kunnen wij je een eenvoudiger adviestraject aanbieden, waarin we geen vergelijking maken met andere aanbieders op prijs en voorwaarden. We kunnen deze dienstverlening aanbieden tegen een gunstiger tarief.

Onafhankelijke adviseurs hebben Movir sinds 2009 al zesmaal gekozen tot Beste Inkomensverzekeraar.

Vaak wordt gesproken over ‘executiononly’. Dan krijg je geen inhoudelijk advies, alleen hulp bij het afsluiten van een verzekering.

Onze dienstverlening is geen executiononly’ maar ‘Movironly’. Je krijgt wel advies over welke variant het beste bij je past maar de opties zijn beperkt tot de mogelijkheden binnen de producten van Movir.

Voor ons ‘MovirOnly’-traject rekenen wij een adviesvergoeding van eenmalig € 450,- en een maandabonnement van € 21,50 per maand administratie kosten.