Reaal biedt Ascender Coach aan

 

Als zelfstandige ben je gedreven om op verschillende terreinen maximaal te presteren. En daar mag je trots op zijn. Wel is een goede balans tussen werk en privé dan belangrijk. Met Reaal Lijfwacht helpt Reaal haar AOV verzekerden om deze balans te houden of terug te vinden. Dit doet Reaaldoor coaching die specifiek is gericht op zelfstandigen. Zodat je kunt blijven genieten. Van je onderneming of praktijk én van je privéleven.

Heb je een arbeidsongeschiktheids­verzekering bij Reaal? Dan kun je zowel privé- als werkgerelateerde onderwerpen bespreken met een coach van Ascender, partner van preventie­service Reaal Lijfwacht. Zonder extra kosten. Ook je inwonende kinderen en partner mogen er gebruik van maken.

Het je een AOV bij Reaal wil je een coachtraject starten en ondersteuning krijgen om gezond, gemotiveerd en met plezier aan het werk te blijven? Neem dan contact op met Ascender. Ascender biedt je psychologische begeleiding bij privé- en werkgerelateerde vraagstukken via het programma VerzekerdVitaal.

Ascender is op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 20.00 uur. Bel 0800 – 327 737 8.
Of meld je online aan voor een coachtraject via de website van Ascender.
 
 
Ben je nog niet verzekerd bij Reaal maar heb je interesse hierin? Neem dan contact met ons op. Bel 033– 7600 850.