Voor ondernemers die al langer actief zijn

Je bent al even bezig als ondernemer. Je weet dat je eigenlijk iets moet regelen voor als je ziek wordt. Maar je hebt dat tot op heden niet gedaan. Je denkt dat verzekeren duur is en je hebt tot nu, of tot voor kort niet te maken gehad met langdurig ziekte of arbeidsongeschiktheid. Toch knaagt het ergens dat je iets moet regelen voor jezelf of voor je gezin. Herken je dat gevoel? Je bent niet de enige. De meerderheid van de zelfstandigen verzekerd zich niet en zit in een vergelijkbare situatie.

De overheid herkent het probleem. Meer dan 50% van de zelfstandigen krijgt gedurende loopbaan te maken met langdurige ziekte. De mensen die niet verzekerd zijn belanden, nadat ze hun huis en vermogen hebben opgemaakt, in de bijstand. Toch is het ook deze kabinetsperiode weer niet gelukt iets collectiefs te regelen. Daarvoor is geld en draagvlak nodig dat er blijkbaar weer niet voldoende is.

Je bent als zelfstandige gewend het heft in eigen hand te nemen. Het wordt nu echt tijd dat je dat hier ook doet. Er is veel te kiezen en elke keuze heeft zijn prijskaartje. Wij kunnen je helpen de beste oplossing te vinden. Eén ding is zeker. Als je niets geregeld hebt en je wordt ziek, dan betaal je de hoogste prijs.