Onze kosten

Bij AOVOKEzijn de kosten laag & inzichtelijk. U weet wat u betaalt voor deskundig onafhankelijk advies.

Wij zijn blij dat er sinds 2013 een provisieverbod is op de AOV. Dit betekent dat verzekeraars de adviseurs niet meer via de achterdeur betalen, maar dat u als klant rechtstreeks met de adviseur een overeenkomst aangaat. Dit is wel zo duidelijk en transparant

AOVOKEheeft al sinds haar start op deze manier gewerkt naar volle tevredenheid van haar klanten.

Een belangrijk deel van het werk voor AOVOKE zit in het adviseren en afsluiten van de AOV verzekering. Daarom vragen we een eenmalige adviesvergoeding wanneer AOVOK dit voor u mag doen. Daarnaast vragen we een doorlopende vergoeding om in de toekomst vragen te beantwoorden, uw te informeren over relevante wets- en poliswijzigingen, periodiek te kijken naar mogelijkheden tot verbetering van uw dekking en u ubij eventuele problemen of – last but notleast – bij schade met raad en daad bij te staan.

De tarieven voor 2019 zijn als volgt:

Onderdeel

Advies eenmalig

Beheer abonnement

AOV Regulier

€ 550,-

€ 21,50 per maand

MovirOnly

€ 450,-

€ 21,50 per maand

Meerdere AOV verzekeringen

In overleg af te spreken

In overleg af te spreken

Het beheerabonnement gaat in vanaf het moment tot het tot stand komen van de verzekering en loopt door tot einddatum van de verzekering of zolang de verzekering via ons agentschap loopt.

In ons beheerabonnement kunnen ook andere zakelijke of ondernemersverzekeringen worden ondergebracht, zoals uw bedrijfs- of beroepsaansprakelijkheidsverzekering of uw autoverzekering. Deze verzekeringen worden door ons netto (vrij van provisie) gemaakt, waardoor u op deze verzekeringen al snel 20% op de premie bespaart. Ons abonnement verdient u daardoor méér dan terug!

Tot het moment dat wij voor u een verzekering afsluiten zijn er voor u geen kosten verbonden aan onze diensten. Wilt u dat wij voor u vrijblijvend een voorstel doen? Klik dan op de onderstaande button.