Onze mensen

Yolanda Alblas

yolanda alblas

 

Yolanda is een energieke persoon met kennis en ervaring op het gebied van alle soorten inkomensverzekeringen. Onder meer via een detacheringsbedrijf is Yolanda de afgelopen zes jaar actief geweest in de verzekeringssector. Ze heeft plaats gevonden bij B2Bsure/ AOVoké, waar ze heer kennis en kunde inzet om klanten te voorzien van deskundig advies.

 Norbert Bakker 

norbert bakker

 

Norbert is partner van B2Bsure en initiatiefnemer van AOVoké. Naast AOV Advies voor (startende) ondernemers richt Norbert zich ook op ondernemers die lastig verzekerbaar zijn door hun leeftijd, beroep of medisch verleden. 

Als actief  lid en van ondernemersforum higherlevel.nl beantwoordt Norbert ook vragen in het "Ervaringen met Arbeidsongeschiktheid (AOV)" topic

 Marcel Bezemer

Marcel Bezemer

 

Oprichter en mede-eigenaar van B2Bsure. Marcel heeft de laatste jaren veel verschillende mensen geadviseerd over AOV en andere verzekeringen. Verzekeren is een middel om de financiële gevolgen van risico’s over te dragen die je zelf niet wil of kunt dragen. Voor veel ZZPers en DGAs is dat het risico niet meer te kunnen werken door Arbeidsongeschiktheid.

 Anton van Duinkerken

anton van duinkerken

 

Als één van de eerste partners van B2Bsure heeft Anton al jaren zijn diensten bewezen aan onze gezamenlijke klanten.  Anton is van alle markten thuis maar heeft een bijzondere interesse voor Medici en Paramedici. Hij heeft al zoveel jaren ervaring dat zelfs de kinderen van zijn klanten bij hem komen voor advies over AOV, Oudedagsvoorziening en Hypotheekadvies. Een groot compliment voor deze Senior Specialist