Voor ondernemers die al een AOV hebben

Verzekeringen zijn noodzakelijk kwaad. Je hebt ze nodig als gebeurt wat je niet wil dat gebeurt. Niet het leukste onderwerp dus. De AOV (Arbeidsongeschiktheidsverzekering) die je destijds hebt afgesloten, mogelijk direct toen je startte als zelfstandige, begint inmiddels behoorlijk in de papieren te lopen. Je bent door de periode heen van de starterskorting en je hebt mogelijk gekozen voor een indexering of een leeftijdsafhankelijk tarief.

Van de adviseur die je destijds in de arm hebt genomen hoor je waarschijnlijk niets. Zeker als de verzekering dateert van voor januari 2013 ontvangt deze adviseur tussen de 17% en 20% van iedere euro die je aan premie betaalt. Hij of zij heeft er belang bij de zaken te laten zoals ze zijn.

Tijd om de verzekering opnieuw onder de loep te nemen. Ook voor verzekeringen die inmiddels niet meer met een provisie van 17% of 20% lopen, loont het opnieuw te onderzoeken wie er een scherpere aanbieding kan doen of voor een andere oplossing te kiezen. Dit kan zelfs ook gelden voor mensen die de laatste jaren één of meerdere keren gebruik hebben moeten maken van de verzekering. Wij helpen je hier graag bij.