Voor Starters

Voor jezelf beginnen vraagt lef. Het is spannend en leuk. Je moet voor jezelf gaan zorgen. Er is geen werkgever die dingen voor je regelt. Het belangrijkste dat je zal moeten organiseren is natuurlijk werk en daarmee inkomsten. Daarvoor zal je je hebben ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en heb je waarschijnlijk een zakelijke bankrekening geopend om inkomsten op te laten binnenkomen.

Waarschijnlijk heb je ook een plan gemaakt voor hoe je succesvol wordt. In deze positieve flow ontkom je er niet aan ook stil te staan bij een scenario waarin het anders loopt dan je verwacht. Het succes van je eigen werk heb je zelf in zelf in de hand maar wat gebeurt er als je ziek wordt of zelfs permanent arbeidsongeschikt? Een verantwoord ondernemer denkt daarover na.

Wist je dat je 33 keer zoveel kans hebt tussen je 35e en 65e langer dan 90 dagen niet te kunnen werken door ziekte dan dat je de brandweer moet laten uitrukken voor een brand in je huis? 50% van de zelfstandigen in deze leeftijdsgroep krijgt hiermee te maken.

1 op de 100 zelfstandigen raakt zelfs langer dan 1 jaar arbeidsongeschikt.

Met een AOV (arbeidsongeschiktheidsverzekering) kun je er voor zorgen dat je in zo’n situatie niet zonder inkomen komt te zitten. Er zijn grote verschillen tussen de aangeboden oplossingen: in prijs bij aanvang, gemiddelde premie, in voorwaarden maar ook in wat verzekeraars doen om je te helpen weer snel op de been te zijn.

Wij willen je helpen een goede keus te maken uit de aangeboden oplossingen zodat je zowel als je gezond blijft als wanneer je onverhoopt ziek wordt, een succesvol mens te worden en te blijven.